Monday, December 19, 2016

20% diskaun di Body Shop sehingga 23 Disember 2016

Buat kepada semua peminat tegar dan pengumpul produk Body Shop.
Cik Cikyn nak share satu berita gembira kat korang semua.Sehingga 23 Disember 2016 (Jumaat) minggu ni. Korang berpeluang untuk dapatkan 20% diskaun pembelian produk-produk Body Shop. Kalau Cik Cikyn masa-masa macam ni lah Cik Cikyn akan borong banyak sikit untuk stok setahun. Nanti bole tambah point untuk redeem next time. Lalalalalal

Kalau korang tak percaya maklumat Cik Cikyn ni boleh rujuk pic yang share kat bawah ni tau.

"Haaaaaa, jangan cakap Cik Cikyn tak payung okay =)"

Happy Shopping time koranggg...laalalal

XOXO
Cik Cikyn 2016

You might also like:

Related Posts with Thumbnails