Saturday, September 29, 2012

Cream puff di hari minggu

Semenjak jadi penanam anggur sementara ni. Cik cikyn memang banyak sangat cuba menjadi chef amatur di dapur. Pantang jer ada rasa nak makan or mulut & perut sama gatal ada jer yang nak dicuba.( macam kena miang buluh).

Nie creampuff hasil eksperimen cik cykin...memacam ada----macam slogan ASTRO tu.
Lets check it out........



jason bourne witz love

selamat tengah malam semua cik cikyn baru lepas melepak tengok mega movie..hero dia m3mang macho, cool & ensom. Ok nak berangan jap ganti tempat heroin.(adushhh jatuh katil la berangan pun)... mata pun dah swing-swing......yawnnnn yawnnnnn...ok signal nk tido dah smpai...nanti kite jumpa lagi esok yer.....muah..muahhhh sayang you oulllssss...jangan luper bangun solat tahajjud yerrr...hewheww

Tuesday, September 18, 2012

BLOG BARU SAYA

Maaf sebab dah terlalu lama tak up date blog. Make Cik Cikyn memang patut mendapat penampar angin kan..(dushhhh...dushhhh)..gheeeegheeee....... Sebenarnya Cik Cikyn agak sibuk dengan perlbagai perkara berbangkit untuk beberapa ketika ni. Tambahan pula Cik Cikyn mempunyai satu lagi blog yang perlu untuk Cik Cikyn uruskan. Ishhh...ishhh tersedar macam Cik Cikyn ni tamak pula bila cakap macam tu... 
Ni la blog Cik Cikyn yang satu lagi tu: OnLine nOveL

Nanti kalau ada sesiapa yang terasa rindu dengan Cik Cikyn boleh la melawat ker sini. Heheheheh....Perasan lagi la tu. Sayonara .....=)


You might also like:

Related Posts with Thumbnails