Thursday, December 15, 2016

Mari tukar Kad ATM Pay Wave SEGERA

Hello korang semua....sebenarnya tadi kawan Cik Cikyn tanya pasal proses penukaran semua kad bank lama kepada pay wave version. Korang dah mula tukar ker belum. Kalau belum silalah cepat-cepat tukar ya. Kalau tak nanti jenuh nak selesaikan bila masuk tahun 2017. Kang tak pasal-pasal tahun 2017 korang tak dapat nak keluarkan duit. Nanti Cik Cikyn sedih bersama-sama.

Kad bank yang ditukar sebelum tahun 2017 tidak akan dikenakan sebarang cas...maka ayuh cepat semua. Walaupun cas tersebut mungkin sedikit. Namun, itu masih lagi dikira duit yang berharga. Cewahhh, Cik Cikyn sudah menjadi Cik Bakhil sudah =)



korang nampak tak simbol gelombang kt atas tu. itulah ciri yang paling penting untuk kad atm baru ni. So after this tak perlu bawak cash lagi ye dokk...hahahah yer la tu...Jangan berbelanjan tak hengat dunia ya. 

## pemegang akaun CIMB kena tukar kad pada/sebelum 20 disember 2016. Lepas dari tarikh tu akan ada cas dikenakan. 


XOXO
Cik Cikyn

You might also like:

Related Posts with Thumbnails