Wednesday, January 28, 2009

shopping2!!!!


daripada bahagian belakang

daripada bahagian depan
At first tujuan utama aku g shopping ngn mamakt Jusco Bukit Tinggi tu nak beli da new handbag sebenarnya. Tapi at last aku g beli lak benda alah nie. Itu pun lepas dekat 30 minit aku belek2 handbag ttp xder yang aku berkenan. Pastu g belek bahagian kasut lak dekat 30 minit gak....
Secara total dan kesimpulan penuhnya aku telah menghabiskan dekat 1 jam utk membelek benda dengan hasilnya hanya satu barang jer yang aku beli. ttp x per janji hati aku puas n kasut nie comfortable sesgt ngn kaki aku........hahahaha...boleh lari-lari.

5 comments:

  1. ni buatan malaysia ker luar negara nie!!! huhuhu

    ReplyDelete
  2. amboi kak shikin...shoping sakan ke cuti nie...huhuhu

    ReplyDelete
  3. amboi kak shikin...shoping sakan ke cuti nie...huhuhu

    ReplyDelete
  4. of course y not......tyme cuti nie la nk membeli-belah sesakan nyer.... kt ganu mana lah i nk cari benda alah nie...ahakzzzz jgn marah org ganu.

    ReplyDelete
  5. Sekadar ingat mengingatkan. Jangan lupa selalu berdoa untuk saudara kita di Palestin. Doa Qunut Nazilah

    “Ya Allah, sesungguhnya kami bermohon pertolongan Mu, kami meminta ampun kepada Mu, kami memohon petunjuk dari Mu, kami beriman kepada Mu, kami berserah kepada Mu dan kami memuji Mu dengan segala kebaikan, kami mensyukuri dan tidak mengkufuri Mu, kami melepaskan diri daripada sesiapa yang durhaka kepada Mu.

    Ya Allah, Engkau yang kami sembah dan kepada Engkau kami bersalat dan sujud, dan kepada Engkau jualah kami datang bergegas, kami mengharap rahmat Mu dan kami takut akan azab Mu kerana azab Mu yang sebenar akan menyusul mereka yang kufur Ya Allah, Muliakanlah Islam dan masyarakat Islam. Hentikanlah segala macam kezaliman dan permusuham, Bantulah saudara-saudara kami di mana sahaja mereka berada. Angkatlah dari mereka kesusahan, bala, peperangan dan permusuhan.

    Ya Allah, selamatkanlah kami dari segala keburukan dan janganlah Engkau jadikan kami tempat turunnya bencana, hindarkanlah kami dari segala bala kerana tidak sesiapa yang dapat menghindarkannya melainkan Engkau, ya Allah.”
    Sumber: JAKIM
    View Profile: Rantong

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts with Thumbnails