Tuesday, September 18, 2012

BLOG BARU SAYA

Maaf sebab dah terlalu lama tak up date blog. Make Cik Cikyn memang patut mendapat penampar angin kan..(dushhhh...dushhhh)..gheeeegheeee....... Sebenarnya Cik Cikyn agak sibuk dengan perlbagai perkara berbangkit untuk beberapa ketika ni. Tambahan pula Cik Cikyn mempunyai satu lagi blog yang perlu untuk Cik Cikyn uruskan. Ishhh...ishhh tersedar macam Cik Cikyn ni tamak pula bila cakap macam tu... 
Ni la blog Cik Cikyn yang satu lagi tu: OnLine nOveL

Nanti kalau ada sesiapa yang terasa rindu dengan Cik Cikyn boleh la melawat ker sini. Heheheheh....Perasan lagi la tu. Sayonara .....=)


No comments:

Post a Comment

You might also like:

Related Posts with Thumbnails