Monday, September 16, 2013

MINGGU BERKEJARAN

Bismillah...
Terasa macam agak sesak nafas minggu ni dengan segala macam perkara berbangkit. Cewahhh, gaya dah serupa macam Perdana Menteri lagaknya. Namun, Cik Kikin cumalah sekadar insan biasa bagai melukut yang bertenggek di tepi gantang. Hari Sabtu dah macam brainstorming tahap dewa untuk menulis sampai ke tengah malam. Bila gaya agaknya nak sambung Phd pulak ek. Sentap hati eden. =)

Keesokkan hari kena attend wedding my frens di Melaka.....Sekali lagi merempit bersama Bonda tercinta. Thankz mama untuk teman ayong for da long distance. Cewahhh anak kesayangan katakan. Ramai sangat la pula yang bernikahnya. Hahaha... nasib baik tak kena soalan bom atom....Kalau tak nak minta la juga yang bertanya soalan tu tolong sedekahkah anak-anak diorang untuk dijadikan calon.... Kuikuikui. This November kena fly to Terengganu pula sebab my Besty nk tamatkan zaman bujang berjimba ramba.....Apa pun Cik Kikin doakan korang semua akan bahagia sampai syurga. Ameen.....


-Barakallah to Huda & Naqeeb-

p/s: actually nak post up pic posche panamera yang ada untuk pengantin......tp xder la pulak...hahahah layan jer....Nite everyone.

No comments:

Post a Comment

You might also like:

Related Posts with Thumbnails