Tuesday, January 12, 2010

petang yg suram.....keje aku duk menunggu sel untuk uruskan
sel tersayang tu. Dah la safety cabinet tue seketul jer n nak kena tunggu
turn.... Nasib bek la semangat aku masih kuat lagi.. Sebenarnya x tau nak wat apa so,
lebey bek aku bercerita kat blog nie....sambil tu plug in dengan lagu Stacy "Cintaku bukan pakai buang". Gitulah kot tajuk lagu die. Aku pun x confirm mana. Sambil-sambil tu kena analisis data kematian sel nie... nanti nak tunjuk kat supervisor kang terkedek-kedek lak aku.....tatat...

(gud luck sume untuk apa sahaja yang anda lakukan )....

No comments:

Post a Comment

You might also like:

Related Posts with Thumbnails