Monday, May 24, 2010

InTerMissiOn for Mr. Right..=)

24 Mei 2010....
8.30pm.

Baru sahaja sehari pulang daripada pantai timur (Terengganu)
Ok....tadi baru lepak ngan mama plus berborak ntah apa-apa punya topik. Tiba-tiba termasuklah topik berkaitan Graduation Day. Ok...maka kita imbas kembali dalam erti kata lain maka lebih baik kita buat flash back yang sewajarnya apa yang terjadi sewaktu hari konvokesyen.... Selalunya masa tu lah orang akan dapat bunga, teddy bear dan segala macam hadiah la yang sepatutnya termasuklah skroll yang memang patut ada.

Tetapi hadiah-hadiah tersebut biasanya akan didapati daripada keluarga, teman-teman rapat dan daripada yang teristimewa..Hhahahahaha...saya mempunyai koleksi keluarga dan teman-teman rapat yang amat di hargai...tapi koleksi teman teristimewa belum terisi lagi...Maka tetiba terlintas dalam kepala untuk menjalankan intermission untuk mencari Mr. Right untuk hari tersebut... ( =p gelak jahat dalam hati----boleh tambah koleksi hadiah time konvokesyen) . Maka dengan erti kata lain saya semacam membuat announcement la pulak....

Memang terasa macam kerja giler, saja jer saya bwat entry semacam ini untuk menghiburkan hati sendiri.... koleksi keluarga dan teman rapat tu rasanya telah mencukupi buat masa ini.Heheeheheheh...tapi tak tahu lah kalau ada Mr. Right yang tetiba ambil serius announcement saya nie.... Maka kita bertemu lagi masa Majlis Konvokesyen saya nanti di bulan Julai..... =)

1 comment:

  1. oh yea....tolong jangan amik serius ngan entry nie...nanti mati i kena ketuk ngan mama..hahahaah....sorry mama coz ur daughter nie banyak fi'il sengal sikit..../=P

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts with Thumbnails