Saturday, January 22, 2011

PerKampungan Cina Di Shopping COmplex



best kalau tengok handsome guy main piano ni...ngeee~~~

red balloon floating in the air


Bila dah belajar dengan kawasan "berbandar" ini.....maka duit pun dah jadi macam air sungai mengalir jer. Asalkan hujung minggu mesti keluar pergi shopping mall. Jadi bila pergi shopping mall, duit pun sama keluar la. Mana ada benda percuma dalam dunia ni. Nak masuk tandas awam pun kena bayar 30$. Kalau dulu boleh la 20$.Saya pun ta tahu nak keluar dengan sapa ? SOoooo....knokkk....knookkk...pintu bilik sebelah. "Lyn mau keluar jenjalan tak"........ OK =)


 

Lyn having fun witz her lunch


Rehearse for CNY

Lepas dah berjalan selama 6 jam dalam keadaan nak patah kaki. Akhirnya berjaya pulang ke sarang. Orang raya saya pun nak raya juga.

WE ARE MALAYSIAN


Lots of peoples



Acting Only


2 comments:

  1. ajak gao or goa tah apa2 nama dia, aku ikut gak.. shopping complex mana ko g ni?

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts with Thumbnails