Thursday, March 31, 2011

Saat Berhadapan Dengan Hakim Cinta

Tajuk macam tak boleh blah jer rasanya. Hari ini aku ada presentation proposal for Prevalent of Blood Parasites in House Crow (Corvus Plendens). Hahahaha...mula-mula perut cuak giler macam ada butterly in stomach but i'm so glad because my examiner is Prof Zainal and Prof Shukor..... They already help me a lot....




Tomorrow will get an extra assignment from Prof Shukor.... hahahaha. Prof memang suka kenakan aku. Well, Prof Shukor thankz for the invitation yang nak ajar saya how to identify sex of crow....(we need to dissect that bird)--------crab, tetiba aku berubah haluan menjadi vet.

No comments:

Post a Comment

You might also like:

Related Posts with Thumbnails