Sunday, May 15, 2011

Waktu Berpoya-poya di TS

waktu lepas exam memang seharusnya dicuri sedikit masa untuk berpoya-poya. Curi sedikit masa jer okay....=) jangan pulak pergi belasah sepenuh masa untuk berpoya-poya. Saya hari tu baru berpoya-poya bersama teman2; ALong & Miss Radhiah di TS Theme Park 2/5/2011. Cehzzzz.... dh lama tu tapi masih lagi nak share......sja jer nk wat kenangan ok.....


 LETS CHECK IT OUT

~ok..mari bertolak ker taiwan~

~eden baru nak wat gimik cium pic cartoon tu~
*then i'm fail*

~sila jangan tiru aksi ini di kawasan monorail ~
di mana saja adalah kawasan untuk berposing

~inilah rupa pintu masuk~
*sja...nanti korang cakap i tipu lak untuk mencabar keberanian tahap dewa*


~mari bermanja bersama maskot Time Square~

~peluk dia kuat-kuat ok~

~permainan nie buat kepalaku pening & gayat~
nasib baik tak tercampak sepanjang berpusing2

~SPACE ATTACK~
tak dapat kire berapa banyak kali i dah menjerit cam orang hilang arah
*disarankan untuk sesiapa yang nak lepaskan tersion silalah nikmati putaran 360 darjah*
anda pasti tidak akan menyesal

~ini lah rupa SPACE ATTACK pada 180 darjah~
time ni rasa badan tergantung jer ...nasib baik x jatuh
Ingat nak buat wasiat peninggalan harta dah =)

~nampak tak lekuk ROLLER COSTER tu~
nampakla,nampaklah........itulah death corner yg menyebabkan I nak hilang jantung tau

~benda depan ni tak ingat nama apa~
tapi memang rasa nk tercabut kepala & tangan sebab spin laju sangat
macam ribut taufan if duduk kt depan tu

~dulu waktu kecik2 kempunan~
* kat kidz zone pun jadilah untuk merasa*

~kami di taman gergasi~

~ingat nak buat pose terkejut~
*but then jadi cm spastik la plak*

~muka memasing selepas penat seharian~
*dari pagi cuma makan roti* 
nasib la klu tak ada yang kena jadi cleaner nanti hehehehe

P/S: Thankz to my dearest friends Miss ALONG & Miss Radhiah for accompany me.
Everything is SOOOOOOOOO FUN =) 
Muakhzzzzzzz


No comments:

Post a Comment

You might also like:

Related Posts with Thumbnails