Monday, July 11, 2011

MEMOIR as Msc

BERSUKA_SUKI BERSAMA TEMAN-TEMAN


~In front of the fact while waiting for the bus~


~hehehhe... hei mana focus??? study la dude~


~happy lepas membeli casing hp baru even hp bukn baru pun~
ngeeeee~~~



~along kite share kay~
50%/50%


~awat muka aku cam muka patient wad pembedahan jer~


~makan eh jang~ 
sodap eh tu


I really miss each of dis moment........... perangai yang macam sengal sesorang.
Nak kata camera maniac pun boleh lah juga.


BIRTHDAY AKMAL


~Layan kek......mama i nak kek juga tau birthday tahun nie~
hahahahah.....gedix la lue shikin


PROGRAM MASUK MEMBERSIH HUTAN



~Hei buddy... jom join bersihkan hutan beramai~


~lepak dulu amik mood mother nature ok~


~akhirnya kami berjaya~


MANDI-MANDA DI SWIMMING POOL


~yeah...dayung kebelakang cam ikan duyung sesat tu~


~refresh da moment~ 
mau terjun kolam lagi tak...JOM!!!


~wahhh.....korang memang best lah BUDDY...rindu korang sume~


~nie dengan hero2 sarwajagat~
nice!!! suke pic nie


~me n farhan...ehhh luper doreamon skali kat belakang tu~
hahahahah comey la lue doreamon


~wa mula wat perangai sengal keje duk shoot sana-sni~
finally farhan xnk ngaku kawan......lue kejam la Farhan hehehe. Nasib wa x bawak machine gun.=)


~moment ngn korang memang mahsyuk la~


MELEPAK DI TIME SQUARE


~wei lambaian miss underworld~



~we olll penat + kebulur nak mati~
tapi we all enjoy


~kanak-kanak riang di taman fantasi~


~wa peluk tiang tu tahap mashyuk giler~
nasib bek x kena label sengal kan

DINNER KOLEJ ZA'ABA


~okey...camera on da light~

HANGOUT witz ex-BIOD


~Layan~~~~~


MELEPAK DI MID VALLEY


~syok sendiri tunggu train~


~time ni wa teman along cari camera baru untuk projek die~


~aiyooooo...nasib bukan orang betul~
kalu tak lama dah wa kena bambu ngn abah n mama sebab cium anak orang
ehhhhhh......Rain ni anak orang ker??? heheh nasib anak orang jer


LASTLY!!!


Finally....sume memoir tersebut akan wa belek cam magazine nie...
memang kenangan terindah dalam hidup wa...
Apa2 hal pun korang memang dah masuk dalam hati wa....
Baik nyer selit derrrrrr =)







2 comments:

  1. da nak abes msc?
    alhamdulillah:)

    ReplyDelete
  2. aku ada 1 sem lagi la...hehehheeh nie memory sem lepas

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts with Thumbnails