Wednesday, July 6, 2011

Masalah Muncul Lagi....AIyoooooo

Aiyooooo.....setelah aku mula buat kerja...tetiba kepastian untuk sesuatu baru sahaja memunculkan diri...maka ak mula menghadapi kembali masalah yang memeningkan kepala dengan projek master beta ini....

Aiyooo prof kenapa baru sekarang kamooo menyatakan bahawa sesungguhnya kamoo telah tawar hati untuk kembali ke universiti ini. Sekarang projek saya telah pun tersangkut kerana tiada sesiapa yang sudi menjadi Co-supervisor sebab kebanyakkannya bukan bidang major mereka.

Aiyooo.... sekarang perlu mula kembali dari sifar. Prof Shukor help me la.......saya tak nak tersangkut sebegini dahsyat nie...Apa projek yang patut saya buat????? Plant and Entemology is out from my list....
Fish??? boleh tahan.Water quality? Okey juga.Small mammal?????????ermmmmmm...kurang sikit kot.....wahhhh korang tolonglah bagi idea kat eden nieeeeeeeee......


Dari: bidadari yang patah sayap......T_T ( air mata bercucuran sebanyak 1 baldi)

No comments:

Post a Comment

You might also like:

Related Posts with Thumbnails