Monday, September 26, 2011

Survival Without Make-up


Hidup tanpa make-up memang disaster dan satu cabaran tahap dewa untuk seseorang yang hidup bergantung dengan make-up. Kejap kejap nak touch-up. Maklumlah make-up dah cair kena bahang mentari. But luckily coz my life tak perlu bergantung dengan make-up sebab I banyak buat kerja kat luar jer. Cume sometime jer I hentam letak make-up atas muka bila ada event. Maklumlah disebabkan kulit tak berapa nak radiant and burn jer bila buat kerja luar.

Ok...this is the best reason why I should try SK-II product yang ramai guna and proven sangat bagus kan??? 
Betul tak???
Hahahha.....very obvious I have my hidden agenda =P


~during da graduation dayz~
tu pun main touch-up sesikit dalam erti kata wat syarat


~maklumlah time ni nk nampak vogue konon kan~
hehehehe


~compact, eyeliner, mascara n lip glose~
basic stuff in my bag



~pergi kelas without make-up~
mmg terasa ringan jer muker


~field trip moment~
conservation team maaaaa


~outdoor activity~

Basicly most of the time i'm just easily appear without make-up. But that one make my skin more worst sebab tak ada protection kan. What to do i'm such simple person jer..... Tapi mana lah tau if SK-II Facial Treatment Essence tu boleh tolong selesaikan my problem kan. Sooooo i'm just giving try. Who know if my luck is there...... Maybe gadis-gadis di luar sana or maybe mak-mak gadis yang MELETOP kt luar sana pun boleh try gak kat SINI yerrrr....=)
SK-II Bare Your Skin For A Day


1 comment:

  1. nice gambar2 tu..
    apa2pun singgah usha entry n iklan..
    tmbah dana tabung...
    jom singgah..
    tmbah dana... dgn usha iklan.

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts with Thumbnails