Monday, March 22, 2010

SaYa meManG bRaNi =)

Malam nie ada assignment yang perlu disiapkan. Maklumlah esok dah due date.....memang cari nahas namanyer. Jadi jangan ikut macam perangai saya nie ek....Eleh....menipu!!!!! Bukan ramai ker student yang memang wat perangai macam ni...hahaha. Including me. Demi perjuangan yang belom selesai tu..maka saya pun pergilah bertandang ke rumah sewa member untuk siapkan kerja kumpulan tersebut.... Diorang tak kesian ker kat saya yang kena merentas jalan-jalan malam tu seorang diri.... cewah.....
Owh...geng ORCA lain kali consider my condition ek....ahahahah...padahal rela hati jer nak g sana. Boleh dok melalak, bergossip n meronggeng....Arghhh tidak. Bukan ker saya nak citer pasal kerja saya... Macam mama selaloo cakap....'aYong belajar jangan main-main'. Oh, ok mama. Sorry sebab anak perempuan mama ni degil sikit...hahah... sikit jer. Ok....lepak...lepak...kerja dan terus lepak. Dua tiga hari lepas dah layan...ADNAN SEMPIT. Sebelum tu PISAU CUKUR.....dan sekarang....ALICE IN WONDERLAND....korang memang sengaja menggodakan. Ya Allah kuatkan lah iman dalam hati saya.
Oh nooooo.....dah pukul 11.00pm. Kena balik dah. keje dah abiz...TAPI citer x abiz lagi. Tapi kena la balik juga nanti lewat sangat, sapa nak teman saya balik. Dah la saya kena merentas hutan belantara yang gelap gulita tu...(hutan la sgt...ttp gelap gak. cume dengar bunyi lembu)...BoKKKK...!!!! Ok...bertenang....saya kan cool jer orangnyer... MP3 dh plug in...Keluar pintu pagar dengan tenang. Lepas pintu pagar pecut la.. Dah la saya cuma naik ferrari biru saya yang dah nak hancur tu..( nak buat macam mana basikal dua roda jer yang saya mampu, nak roda lebih tak mampu)---hehehe, xper nanti saya dah keje saya belilah.
Saya kena pecut sekuat hati sebab nanti kalu kena kidnap sapa nak selamatkan saya. BETUL X? =) ~~~~~ beringat sebelum kena....pesanan dari angel. fm

3 comments:

  1. Balik malam2 hati2 tau.. bahaya..

    ReplyDelete
  2. bek.....ak akn beringt selaloooo =) tq

    ReplyDelete
  3. cool..

    Try out this link;

    www.fdausamad.blogspot.com

    Read few entries, you'll find it very funny and interesting.

    Seriously!

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts with Thumbnails