Sunday, November 7, 2010

CrazY aBouT CheeSeeeeee?

Tahu tak apa gambar ni.
If you are pizza lover from Pizza Hut, just click here.

Tersebut alkisah dihari minggu....bersiar-siar di bersama keluarga. Okey...c-kyn is starting to become one of royal family style. Sila jangan ikut penyakit berjangkit ini jika tak mahu terkena tulah. BAHAYA!

Lepas C-kyn pergi melepak di book store POPULAR I pergi sana sebab I pun popular....Ok, memang terasa nak ketukkan. Sumpah =). Tetiba tergerak hati. Bukan bermaksud hati C-kyn ada kaki. Cuma tetiba datang idea dan murah hatinya untuk berbuat amal. Bunyinya seperti C-kyn selama ini adalah orang yang kedekut. Maka hentikan kutukan tersebut....sebab C-kyn tengah cuba menjadi orang yang bermurah hati.
 PELOK SELUK POKET >>> ambil dompet >>> ting...ting...ting (bertaburan duit syiling) bajet macam kaya sangat. =P Adalah sekeping nota biru.

 "Okey, abang Pizza Hut. Ni duit untuk you. Tapi bukan buat belanja you okey. Untuk bayar Extreme Chessy 6 Pizza yang I beli ni" (wink...wink...). Berlalu dengan bangga bersama aroma panas Pizza yang 'take away'.




Inilah hasil murah hati C-kyn =)
Balik rumah la lepas tu apa lagi...nak makan sensorang tak best pula. Baiklah...adik-adikku sayang kak c-kyn belom jadi orang kaya jadi hanya inilah yang mampu untuk ku hadiahkan buat kalian >>> terasa syahdu (sob...sob...sob) T_T




Sebenarnya teringin nak buat aksi tarik cheese macam
kat picture atas tapi selalu sangat tak jadi
(sesiapa yg pro tolong ajar c-kyn ek.. =P)


Tahu tak apa yang best pasal pizza nie.... apa yang best adalah umpama anda berada di lautan keju...yelah yang nama lainnya CHEESE tu. Apa C-kyn penipu? Air mata berderai kembali...T_T. Cukuplah dengan penyataan kejam sebelum ini. I serius ni. MEH I sebut berapa jenis kejut  KEJU yang ada kat dalam pizza ni. Lepas ni kalau I tak tipu dah. Korang semua kena belanja C-kyn okey? =P


Cuba baca nama-nama Cheese yang ada kat atas tu
Nampak tak?

Kite bermula dari salasilah keju yang terdapat di dalam pizza ini.

Datuk (Parmesan) + Nenek (Mozzarella) + Ayah ( Romano) + Ibu (CHeddar) + Anak 1 (Provolone) + anak 2 (Monterey Jack)
= EXTREME Cheesy 6 Pizza.

Memang mantap sangat salasilah pizza ni. So.....apa lagi? Korang sume dah kalah so...kenalah belanja I makan pizza ni. HAHAHAHA. =P. Just make sure lepas ni jangan pula ada orang yang bunyi "BOOOO..... or  BEK.....". Maklumlah seronok sangat dapat makan EXTREME Cheesy 6 Pizza ni.


Nie muka Daus, Adil & A'an tengah menikmati kepingan pizza



Muncung adil yang sangat mahal
(ye ker ? =P)



My Lil Bro A'an.....macam mahsyuk habis



C-kyn just stay cool.....hahahaha
(nikmat tak terlihat hanya mampu dirasa)


Kalau ikutkan hati mahu saja C-kyn membelasah barang sedulang lagi Extreme Cheesy 6 Pizza ni secara berseorangan. Namun.....$$$$$$ tak ada. Maklumlah....hidup baru nak membina dalam dunia pekerjaan. Apa yang penting .....KERJASAMA!!!!! ...Salahla... =P yang penting C-kyn dapat menikmati Extreme Cheesy 6 Pizza ni sebab C-kyn sukakan cheese....lebih kurang macam hantu cheese...hehehe. Sambil menikmati pizza yang enak ini dapt juga mengeratkan hubungan bersama family.

Untuk peluang keemasan ini terdapat sebuah contest yang memang sangat istimewa daripada Pizza Hut. Wanna know something SPECIAL. They are offering you with RM 2,000 as a prize. This contest will be end on 16 November 2010.  If you want to know more just click here.


I'm crazy about CHeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeese!!!!!

8 comments:

  1. sy pun join jgk contest pizza ni..good luck! :)

    ReplyDelete
  2. thankzzzz...atiqah, teh tarik drinker & theeggyolks.....=)

    ReplyDelete
  3. jom2 rezz....nanti lepas ko grad cari aku ekk....Insyaallahada rezeki aku belanja la ko pizza hut ok...=)

    ReplyDelete
  4. Hurmmm..... kalau makan pizza TAKE AWAY pun besh gak nie....

    ReplyDelete
  5. take...take...jgn tak take lak Hazman.........=)

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts with Thumbnails